Restaurant Amsterdam – Clubhouse Old Course

Restaurant in Amsterdam uniek gelegen bij golfclub Amsterdam Old Course (AOC) 

Op zoek naar een uniek restaurant in Amsterdam? Centraal gelegen in de randstad en vanaf alle invalswegen goed bereikbaar? Laat uzelf verrassen bij restaurant ‘Clubhouse Old Course’ in Amsterdam! Het stijlvol ingerichte restaurant is gevestigd in de karakteristieke clubhuis (1935) van golfclub Amsterdam Old Course (AOC) deze is ook toegankelijk voor niet-golfers. Onze menukaart is veelzijdig en voor elk wat wils, variërend van een borrelhap en een aangekleed broodje tot ons menu van de week en op maat gemaakte buffetten en culinaire diners. Onze chef is altijd bereid in overleg met u een menu samen te stellen. Alles ambachtelijk bereid met oog voor detail en rekening houdend met uw dieetwensen. De locatie is lommerrijk en rustiek. Door onze centrale ligging en prima accommodatie is Clubhouse Old Course ook bijzonder geschikt voor o.a. feesten & partijen. Met gratis parkeergelegenheid en op slechts 5 minuten loopafstand van Ziggo Dome, AFAS live en Amsterdam Arena.

Lekker praktisch ‘Dine & Park’ arrangement

Een avondje uit of een voetbalwedstrijd in de Amsterdam arena is pas compleet met een diner. Reserveert u een diner in ons restaurant kunt u als gast gratis gebruikmaken van onze parkeerplaats. Een parkeervoucher ontvangt u samen met een bevestiging per email. Reserveren kan via info@clubhouseoldcourse.nl

Zakelijke bijeenkomsten

Direct naast het restaurant staat “Het Paviljoen”. Deze lichte werk- en vergaderlocatie kijkt uit over de 2e hole van de golfbaan en heeft openslaande deuren naar een privé terras.
De ruimte is strak en modern ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten en leent zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten.

Voor tarieven en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via info@clubhouseoldcourse.nl