Tuinkamer

Naast het Paviljoen ligt de zogeheten Tuinkamer. De Tuinkamer beschikt over een eigen terras met vergaderfaciliteiten voor 7 personen.

Zakelijke locatie Amsterdam: Laat u inspireren door de omgeving

Op zoek naar een geschikte locatie in Amsterdam voor uw vergadering, workshop of conferentie? Bij Clubhouse Old Course bent u aan het juiste adres! Dankzij onze centrale ligging in Amsterdam Zuid-Oost zijn we vanuit alle windstreken goed bereikbaar. Bovendien zijn we ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook kunt u gratis gebruik maken van ons eigen parkeerterrein.

Zakelijke locatie voor vergaderingen

De tuinkamer is strak en modern ingericht en leent zich uitstekend als zakelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen en bedrijfspresentaties. De lichte werk- en vergaderlocatie heeft openslaande deuren naar een privé terras. De kracht van de locatie zit ‘m in het besloten karakter, de kleinschaligheid en de vele mogelijkheden op het gebied van catering. U kunt zich helemaal focussen op de dingen die gedaan moeten worden en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Uiteraard zijn er verschillende zaalopstellingen mogelijk en is de Tuinkamer voorzien van een beamer, scherm en geluidsinstallatie.

DSC_0051
Tuinkamer
Tuinkamer

U kunt ons bereiken via mail: info@clubhouseoldcourse.nl